100% Επιδοτηση ΕΣΠΑ €5.000 για e-shop

100% ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΑΞΙΑΣ €5.000

Επιδότηση ΕΣΠΑ €5000 για e-shop, κάντε την αίτηση τώρα και αποκτήστε το δικό σας e-shop 100% δωρεάν. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την υποβολή φακέλου προς έγκριση και μπαίνει το κόστος της υποβολής μέσα στο ποσό των 5000 ευρώ εφόσον εγκριθεί.

Η επιδότηση e-shop €5000 αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου e-shop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των €5000 κατά 100%.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για την επιδότηση ήταν αρχικά η 31 Ιανουαρίου 2021 όταν έγινε γνωστό το πρόγραμμα. Η κυβέρνηση όμως έχει καθυστερήσει. Επομένως τη στιγμή αυτή ουδείς γνωρίζει την καταληκτική ημερομηνία. Ούτε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα! Εντούτις εσείς θα πρέπει να έχετε καταθέσει την πρόταση σας όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Η Sensis Media Productions αναλαμβάνει την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου και την διαδικασία υλοποίησης του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Τί πρεπει να κάνω για να ενταχθώ στη δράση;

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε αυτή τη σελίδα. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας τηλεφωνήσει για μία πλήρη ενημέρωση.

Εναλλακτικά καλέστε μας στα 698-7160 447 ή 231-11 11 303.

Έμαθα σωστά; Κάνετε δώρο πρόμο βίντεο;

Πολύ σωστά! Η Sensis Media Productions είναι εταιρεία παραγωγής πολυμέσων. Τα βίντεό μας έχουν πει πολλές ιστορίες. Στο πακέτο ΕΣΠΑ €5.000 έχουμε συμπεριλάβει πρόμο βίντεο, διαφημιστικό υλικό, άνοιγμα λογαριασμών στα social media και στρατηγική μάρκετινγκ!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Έχετε e-shop; ΌχιΝαι

  Powered by
  Sensis Media Productions & Λογιστικό γραφείο PKP

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ E-SHOPS ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

  Η προσφορά μας περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχει το eshop σας, να αυξήσετε το τζίρο & να μπείτε σε νέες αγορές.
  • Υποβολή και διαδικασία υλοποίησης του φακέλου σας
  • Δημιουργία υψηλών προδιαγραφών e-shop
  • Καταχώρηση ονόματος (διάρκειας 2 ετών)
  • Φιλοξενία σε πολύ δυνατό και πολύ γρήγορο ελληνικό server για 1 χρόνο
  • Εκπαίδευση του διαχειριστικού του e-shop
  • Διασύνδεση της τράπεζάς σας με το e-shop για πληρωμη με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες
  • Κορυφαίο SEO. Mεθοδικά, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά και backlinks, αναβαθμίζουμε την παρουσία σας στην Google
  • Συμβατό e-shop με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)
  • Διασύνδεση του e-shop με τα Google Analytics και εκπαίδευση του διαχειριστικού.
  Θέλετε και άλλα; Μετά χαράς!
  Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό γιατί παρέχουμε επιπρόσθετα:
  • Διαφημιστικό βίντεο και πρόμο φωτογραφίες για να ξεκινήσετε δυνατά στα social media!
  • Στρατηγικό πλάνο μάρκετινγκ ενός έτους για τα social media
  • Δημιουργία σελίδας στα Facebook, Instagram, Twitter
  • Σχεδίαση μοντέρνου λογοτύπου
  • Κορυφαία υποστήριξη 24/7. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου και όλων των Chat Apps

  100% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ €5.000 ΓΙΑ E-SHOP - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Ποιες επιχειρησεις θα ενταχθουν στο προγραμμα;

  Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους. Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

  Που θα κανω αιτηση για την ενταξη μου;

  Αρχικά συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η Sensis Media αναλαμβάνει να προχωρήσει την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

  Πως θα ξερω αν η αιτηση μου ενταχθηκε στο προγραμμα;

  Η Sensis Media θα σας ενημερώνει καθ΄ όλη την διαδικασία έναρξης και ένταξης του προγράμματος. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, αναγνωρίζουν την αγωνία σας και θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας για να ξέρετε αν ενταχθείτε ή όχι.

  Έχει γραφειοκρατια;

  Η Sensis Media αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυάται για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

  Ποσες επιχειρησεις θα ειναι δικαιουχοι;

  Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ / επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

  Θα πληρωσω οποιοδηποτε ποσο ως επιχειρηση;

  Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

  Έχω ηδη e-shop. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

  Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, παλαιότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μίας ιστοσελίδας. Η Sensis Media έχουν την τεχνογνωσία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα – e-shop.

  Πως μπορω να μαθω περισσοτερα;

  Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε τηλεφωνικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα Επιδότηση ΕΣΠΑ 5000 ευρώ για e-shop.

  Εναλλακτικά καλέστε μας στα 698-7160 447 ή 231-11 11 303.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΩΝ E-SHOP ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤ

  Δημιουργούμε σύγχρονα, μοντέρνα, πανέμορφα και έξυπνα e-shops με γνώμονα την εταιρική σας ταυτότητα και την καλύτερη εμπειρία των πελατών σας. Τα e-shop μας είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, τα πρότυπα ασφαλείας και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς προσωπικών δεδομένων (GDPR). Εντούτις, στη Sensis Media Productions, η δημιουργία της ιστοσελίδας ή του e-shop είναι μόνο η αρχή. Κάθε πρότζεκτ το εντάσσουμε αυτόματα σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα η παραγωγή βίντεο, διαφημίσεων, φωτογράφηση προϊόντων, στρατηγική μάρκετινγκ κ.α. Τα λογότυπα στα παρακάτω παραδείγματα είναι δικά μας.

  e-plastics.gr

  “Material Handling”

  tns-medical.com

  “Deliver the promise”

  metallaxis.gr

  “Handmade Jewellery”

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΠΡΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ, ANIMATIONS ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP ΣΑΣ

  Πάθος μας είναι η παραγωγή καλαίσθητων βίντεο! Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα, κάθε φορά! Το έργο μας εμπνέεται από την επιστήμη, την ποπ κουλτούρα, την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη σύγχρονη τέχνη και το φουτουρισμό.

  “Ο καθένας έχει μία ωραία ιστορία για να διηγηθεί! Ποια είναι η δική σας;”

   

  Η Sensis Media έχει εμπειρία ετών στην παραγωγή βίντεο. Μέσα από τον φακό μας έχουμε διηγηθεί πολλές ιστορίες! Δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EDITORIALS ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP ΣΑΣ

  Από την high-end φωτογράφηση κοσμημάτων, μέχρι την παραγωγή διαφημιστικών banner, τη φωτογράφηση προϊόντων, τη διαδραστική απεικόνιση προϊόντων 360° έως τα ειδικά φωτογραφικά εφέ, σας έχουμε πλήρως καλυμένους. Η Sensis Media Productions αναλαμβάνει όλες τις ανάγκες φωτογράφησης ενός σύγχρονου e-shop.

  100% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΑΞΙΑΣ €5,000