Υπηρεσιες Βιντεο

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ • ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ • ΠΡΟΜΟ • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ • ΣΥΝΕΔΡΙΑ • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ • ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ • TIME-LAPSES • ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟ • ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ • ΓΡΑΦΙΚΑ •

REAL ESTATE ΒΙΝΤΕΟ • ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ • ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το βίντεο είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού σας και να φτάσετε στο στόχο σας. Είναι συναρπαστικό, άμεσο και δημιουργεί έναν συναισθηματικό και προσωπικό δεσμό με τον αποδέκτη. Με τα βίντεό μας, σας βοηθάμε να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα, να εμπνεύσετε το κοινό σας και το προσωπικό σας ή να μετατρέψετε τα κλικ και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σε πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανεβάσετε την αναγνωρισημότητά σας ή να αυξήσετε το μερίδιο της αγοράς, από το να επενδύσετε σε μια επαγγελματική διαφημιστική παραγωγή. Η ομάδα των ειδικών μας γνωρίζει πώς να παράγει αποτελέσματα. Δημιουργούμε ιστορίες που ενθαρρύνουν το κοινό να αναλάβει δράση, είναι καλαίσθητες και ενισχύουν την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το μήνυμά σας μετατρέπεται σε εππαγγελματικό βίντεο για χρήση στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.

 

Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και σε προσιτές τιμές. Παρόλο που εργαζόμαστε εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας, είμαστε υπερήφανοι για το ότι αυτό δεν γίνεται ποτέ εις βάρος της ποιότητας της δουλειάς μας.

KAWA Espresso, Juice & Bagels – Κομοτηνή

Εταιρικα βιντεο

Ένα καλό εταιρικό βίντεο αγγίζει την τελειότητα! Καταλαβαίνετε το περιεχόμενό του, σας κρατάει καθηλωμένους και παραμένει εντυπωμένο στη μνήμη σας για πολύ καιρό. Ένα σύγχρονο βίντεο ενημερώνει τον πελάτη σας για τις υπηρεσίες σας, τα προιόντα σας, πώς λειτουργούν ή πώς να τα χειριστούν.

 

Η Sensis Media παράγει υψηλής ποιότητας εταιρικές ταινίες για φιλόδοξες παραγωγές όλων των ειδών και προϋπολογισμών. Κάθε βίντεο που παράγουμε, ανεξάρτητα από το μήκος ή το ύφος, είναι μια συναρπαστική εμπειρία εικόνας και ήχου που μεταφέρει το μήνυμά σας με τον καλυτερο δυνατό τρόπο.

Εταιρίκο βίντεο της Cosmetic

Προμο βιντεο

Χρειάζεστε ένα πρόμο βίντεο για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Η Sensis Media είναι στην ευχάριστη θέση να αναλάβει το επόμενό σας πρόμο! Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να προσδιορίσουμε την ομάδα-στόχο στην οποία απευθύνεστε, ώστε να την προσεγγίσουμε και να την υποκινήσουμε με πρωτότυπο τρόπο.

 

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το υπάρχον υλικό, όπως βίντεο κλιπ, μουσική και ηχητικά κλιπ, φωτογραφίες, λογότυπα. Κάντε το εμπορικό σας σήμα, μαγνήτη! Από το παραδοσιακό πρόμο μέχρι και το ασυνήθιστο, όλοι θα μιλούν για εσάς. Με τα πρωτότυπα και πιασάρικα πρόμο μας επικοινωνείτε με το κοινό που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει!

Πρόμο της Fresh-Aid

Real Estate Βιντεο

Υπερβείτε τον ανταγωνισμό με ένα επαγγελματικό βίντεο real estate, παρουσιάστε με τόλμη το ακίνητό σας, επισημάνετε τα χαρακτηριστικά του κτιρίου και τις τοπικές ανέσεις. Η χρήση βίντεο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την αφοσίωση των πελατών, βοηθώντας παράλληλα να επεκτείνετε την προσβασιμότητά σας και να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα με τρόπους που ποτέ δεν θεωρήσατε πιθανούς.

 

Τα προσαρμοσμένα βίντεο για ακίνητα από την Sensis Media Productions, προσφέρουν στο κοινό σας μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία που αφήνει θετικές εντυπώσεις. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό προϊόν που περιλαμβάνει το λογότυπό σας και ότι άλλο μας ζητήσετε!

Παρουσίαση κατοικίας Real Estate

Παρουσιασεις / Εκδηλωσεις

Αποτυπώστε τη στιγμή και διατηρήστε την στο χρόνο! Με τη χρήση πολλαπλών καμερών και επαγγελματικού εξοπλισμού ήχου, καταγράφουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια των εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και συνεδρίων. Η δημιουργικότητα είναι το κίνητρό μας. Αυτό μπορείτε να το δείτε στα βίντεό μας και να είστε σίγουροι ότι και το κοινό σας θα το δει και θα το εκτιμήσει.

 

Θα θέλατε να καταγράψετε τις εκδηλώσεις σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα για να τις μοιραστείτε με τους πελάτες, το προσωπικό σας ή να τις δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο; Τότε καλέστε τη Sensis Media Productions!

RAI Amsterdam

Κινητικη Τυπογραφια

Η κινητική τυπογραφία είναι μια τεχνική κινούμενης εικόνας που συνδυάζει κείμενο με την κίνηση για να τραβήξει την προσοχή, να προσδώσει έναν τόνο, να ψυχαγωγήσει, να μεταφέρει ιδέες και να προκαλέσει συναισθήματα στους θεατές. Η κινητική τυπογραφία έρχεται σε πολλές μορφές. Οι δημιουργίες αυτού του είδους είναι μια “γιορτή” για τα μάτια.

 

Σύμφωνα με μια έκθεση του Παγκόσμιου Κέντρου Ερευνών για το Διαδίκτυο το 2019, το 72% των χρηστών του διαδικτύου θα είναι μέσω κινητού μέχρι το 2025. Και οι περισσότεροι ιστότοποι σβήνουν αυτόματα τα βίντεο όταν έχουν πρόσβαση σε smartphones. Με τη χρήση κινητικής τυπογραφίας, μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας ακόμη και με τον ήχο απενεργοποιημένο.

Grace Church Michigan – Kinetic Typography

Βιντεο μαρκετινγκ

Η παρακολούθηση βίντεο είναι εκεί που οι πελάτες σας σπαταλούν το χρόνο τους στο διαδίκτυο. Το μάρκετινγκ μέσω βίντεο αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, η παρακολούθηση του οποίου μέχρι το 2021 θα αποτελεί το 82% της συνολικής κίνησης στο ίντερνετ. Το 65% των χρηστών θα επισκεφθεί τη σελίδα σας αφού δει ένα βίντεο σας και θα πάρει αποφάσεις για την αγορά προϊοντων ή υπηρεσιών.

 

Με το βίντεο μάρκετινγκ μπορείτε να καταφέρετε:
• Περισσότερη έκθεση στο κοινό σας
• Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα & συμμετοχή των χρηστών
• 46% περισσότερες πωλήσεις, 139% μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα

Video Marketing by Sensis Media

Ειδικα οπτικα εφε (VFX)

Τα ειδικά οπτικά εφέ (VFX) είναι αυτή η διαδικασία κατά την οποία προσθέτουμε ή αλλάζουμε στοιχεία της ταινίας εκτός του πλαίσιο μιας ζωντανής λήψης. Με τα οπτικά εφέ δημιουργούμε περιβάλλοντα που φαίνονται ρεαλιστικά, και που θα ήταν αλλιώς επικίνδυνα, δαπανηρά, μη πρακτικά ή χρονοβόρα να καταγραφούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Τα ειδικά οπτικά εφέ δημιουργούνται στη μεταπαραγωγή με τη χρήση πολλαπλών εργαλείων και τεχνολογιών, όπως γραφιστική, μοντελοποίηση, animation και άλλα. Η Sensis Media διαθέτει εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και ειδικές γνώσεις για την παραγωγή εντυπωσιακών οπτικών εφέ.

Disclaimer ταινίας της ταινίας “Ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια”

Time-Lapse φωτογραφια

Με την φωτογράφηση time-lapse συλλαμβάνουμε εκατοντάδες εικόνες και στη συνέχεια τις υφαίνουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα βίντεο. Είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά όταν γίνει σωστά, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά. Η Sensis Media έχει άφθονη εμπειρία στη λήψη αυτών των προηγμένων φωτογραφιών και μπορεί να το κάνει οπουδήποτε, οποτεδήποτε, κάθε φορά.

 

Η φωτογραφία time-lapse είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών σας. Το βίντεο που παράγεται με time-lapse μπορεί να θεωρηθεί ως ένα οπτικώς ενδιαφέρον κομμάτι από μόνο του ή μπορεί να συνδυαστεί με σκηνές τακτικής δράσης σε άλλες παραγωγές.

Sunrise & Sunset Timelapse (6 hours in 60 seconds)

Άλλα δειγματα δουλειας

Apollo Vredestein Sustainability Film

InToBytes Promo

Διαφήμιση Supermarket Coop

Πυροσβεστικό σώμα της Apollo Vredestein Promo

AR/VR/XR presentation (in Dutch)

Εταιρική ταινία ασφαλείας της Apollo Vredestein

“Ο καθένας έχει μία ωραία ιστορία για να διηγηθεί! Ποια είναι η δική σας;”

 

Xρησιμοποιήστε τον υπολογιστή κόστους για να πάρετε άμεσα μια εκτίμηση για το βίντεό σας. Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν από μόνο 199 €.