Παραγωγες Βιντεο

Το βίντεο είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού σας και να φτάσετε στο στόχο σας. Είναι συναρπαστικό, άμεσο και δημιουργεί έναν συναισθηματικό και προσωπικό δεσμό με τον αποδέκτη.

βελτιωστε την εταιρικη σας εικονα

εμπνευστε το κοινο & το προσωπικο σας

μετατρεψτε τα κλικ σε πελατες

Διαφημισεις

 

Ενισχύστε την αναγνωρισημότητα της επωνυμίας σας και το μερίδιο αγοράς σας με επαγγελματικές διαφημιστικές παραγωγές. Η ομάδα των ειδικών μας δημιουργεί συναρπαστικές αφηγήσεις που προσελκύουν το κοινό και εμπνέουν δράση, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, μετατρέπουμε το μήνυμά σας σε επαγγελματικά βίντεο για το ίντερνετ ή την τηλεόραση, προσφέροντας γρήγορη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

KAWA Espresso, Juice & Bagels

Εταιρικα βιντεο

 

Ένα υπέροχο εταιρικό βίντεο είναι σχεδόν τελειό, τραβώντας την προσοχή σας και αφήνοντας μια μόνιμη εντύπωση. Τα σύγχρονα βίντεο ενημερώνουν αποτελεσματικά τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, δείχνοντας πώς λειτουργούν ή πώς να τα χρησιμοποιούν. Η Sensis Media ειδικεύεται σε εταιρικές ταινίες υψηλής ποιότητας για φιλόδοξες παραγωγές κάθε κλίμακας και προϋπολογισμού. Κάθε βίντεο που δημιουργούμε, ανεξάρτητα από τη διάρκεια ή το στυλ, προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία που μεταφέρει το μήνυμά σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Εταιρίκο βίντεο της Cosmetic

Προμο βιντεο

 

Χρειάζεστε ένα βίντεο προώθησης για να προκαλέσει το ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Η Sensis Media θα δημιουργήσει το επόμενο πρόμο σας! Συνεργαζόμαστε για να προσδιορίσουμε το κοινό-στόχο σας, διασφαλίζοντας ότι το ενθαρρύνουμε και το κινητοποιούμε μοναδικά. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιοήσουμε υπάρχοντα υλικά, όπως βίντεο, μουσική, κομμάτια ήχου, φωτογραφίες και λογότυπα, για να κάνουμε την επωνυμία σας ακαταμάχητη. Από παραδοσιακά έως αντισυμβατικά promos, όλοι θα μιλούν για εσάς. Οι πρωτότυπες και πιασάρικες ιδέες μας επικοινωνούν με το κοινό σας αποτελεσματικά, με τον σωστό τρόπο!

Πρόμο της Fresh-Aid

Real Estate Βιντεο

 

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με ένα επαγγελματικό βίντεο για ακίνητα. Προβάλετε τολμηρά το ακίνητό σας, τονίστε τα χαρακτηριστικά και τις τοπικές του ανέσεις. Η χρήση βίντεο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το ενδιαφέρον των πελατών, επεκτείνοντας ταυτόχρονα την προσβασιμότητά σας και προωθώντας την επιχείρησή σας με τρόπους που ποτέ δε φανταζόσασταν. Τα real estate βίντεο της Sensis Media προσφέρουν στο κοινό σας μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, δημιουργούμε ένα εκπληκτικό κινηματογραφικό προϊόν που ενσωματώνει το λογότυπό σας και κάθε άλλο αίτημα που μπορεί να έχετε!

Παρουσίαση κατοικίας Real Estate

Παρουσιασεις / Εκδηλωσεις / Συνεδρια

 

Αποτυπώστε τη στιγμή και διατηρήστε τη στο πέρασμα του χρόνου! Με πολλές κάμερες και επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου, καταγράφουμε κάθε λεπτομέρεια εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και συνεδρίων. Η δημιουργικότητα μας αποτυπώνεται στην παραγωγή  και να είστε σίγουροι ότι το κοινό σας θα το παρατηρήσει και θα το εκτιμήσει επίσης. Θέλετε να καταγράψετε τις εκδηλώσεις σας στην υψηλότερη ποιότητα για να τις μοιραστείτε με τους πελάτες, το προσωπικό ή να τις δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο; Στη συνέχεια, καλέστε τη Sensis Media!

RAI Amsterdam

Κινητικη Τυπογραφια

 

Η κινητική τυπογραφία είναι μια τεχνική κινούμενης εικόνας που συνδυάζει κείμενο με κίνηση για να τραβήξει την προσοχή, να δημιουργήσει έναν τόνο, να ψυχαγωγήσει, να μεταφέρει ιδέες και να προκαλέσει συναισθήματα στους θεατές. Αυτή η προσέγγιση έρχεται σε διάφορες μορφές, δημιουργώντας μια οπτική πανδαισία. Η σημαντική πλειονότητα των χρηστών του διαδικτύου έχουν πρόσβαση μέσω κινητών συσκευών. Η χρήση της κινητικής τυπογραφίας σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά το μήνυμά σας ακόμα και με τον ήχο απενεργοποιημένο.

Grace Church Michigan – Kinetic Typography

Βιντεο μαρκετινγκ

 

Η παρακολούθηση βίντεο είναι όπου οι πελάτες σας περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους στο διαδίκτυο. Το βίντεο μάρκετινγκ γίνεται ολοένα και περισσότερο μια κυρίαρχη δύναμη, που αναμένεται να κατέχει σημαντικό μερίδιο όλης της κίνησης στο Διαδίκτυο. Η πλειονότητα των χρηστών είναι πιθανό να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας αφού δουν ένα από τα βίντεό σας, επηρεάζοντας τις αποφάσεις αγοράς τους για προϊόντα ή υπηρεσίες. Το βίντεο μάρκετινγκ μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μεγαλύτερη έκθεση στο κοινό σας, σημαντικά υψηλότερες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα.

Video Marketing by Sensis Media

Ειδικα οπτικα εφε (VFX)

 

Τα ειδικά οπτικά εφέ (VFX) είναι αυτή η διαδικασία κατά την οποία προσθέτουμε ή αλλάζουμε στοιχεία της ταινίας εκτός του πλαίσιο μιας ζωντανής λήψης. Με τα οπτικά εφέ δημιουργούμε περιβάλλοντα που φαίνονται ρεαλιστικά, και που θα ήταν αλλιώς επικίνδυνα, δαπανηρά, μη πρακτικά ή χρονοβόρα να καταγραφούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα ειδικά οπτικά εφέ δημιουργούνται στη μεταπαραγωγή με τη χρήση πολλαπλών εργαλείων και τεχνολογιών, όπως γραφιστική, μοντελοποίηση, animation και άλλα. Η Sensis Media διαθέτει εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και ειδικές γνώσεις για την παραγωγή εντυπωσιακών οπτικών εφέ.

Disclaimer ταινίας της ταινίας “Ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια”

Time-Lapse φωτογραφια

 

Με την φωτογράφηση time-lapse συλλαμβάνουμε εκατοντάδες εικόνες και στη συνέχεια τις υφαίνουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα βίντεο. Είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά όταν γίνει σωστά, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά. Η Sensis Media έχει άφθονη εμπειρία στη λήψη αυτών των προηγμένων φωτογραφιών και μπορεί να το κάνει οπουδήποτε, οποτεδήποτε, κάθε φορά. Η φωτογραφία time-lapse είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών σας. Το βίντεο που παράγεται με time-lapse μπορεί να θεωρηθεί ως ένα οπτικώς ενδιαφέρον κομμάτι από μόνο του ή μπορεί να συνδυαστεί με σκηνές τακτικής δράσης σε άλλες παραγωγές.

Sunrise & Sunset Timelapse (6 hours in 60 seconds)

“Ο καθένας έχει μία ωραία ιστορία για να διηγηθεί! Ποια είναι η δική σου;”

 

Xρησιμοποιήστε τον υπολογιστή κόστους για να πάρετε άμεσα μια εκτίμηση για το βίντεό σας. Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν από μόνο 199 €.

Άλλα δειγματα δουλειας

Apollo Vredestein Sustainability Film

InToBytes Promo

Διαφήμιση Supermarket Coop

Πυροσβεστικό σώμα της Apollo Vredestein Promo

AR/VR/XR presentation (in Dutch)

Εταιρική ταινία ασφαλείας της Apollo Vredestein